ÚJABB POPDÍVA, RITA ORA ÉRKEZIK AZ IDEI EFOTTRA!

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ismételten hazánkba látogat a fiatalok körében nagyon kedvelt énekesnő, Rita Ora. A toplistás előadó havi 18 millió hallgatóval rendelkezik a Spotify-on. Egyike azon szerencsés világsztároknak, akik még együtt dolgozhattak Aviciivel a halála előtt. Többek között együtt dolgozott még Bebe Rexha-val, Charli XCX-el, Cardi B-vel és James Morrisonnal is. A legújabb kislemeze, az OWY a napokban jelent meg. Rita Sahatciu néven született Koszovóban, egyéves volt, amikor a családja a délszláv háború miatt Angliába menekült. Énekesi pályája a család pubjában kezdődött, a nagyközönség Craig David Awkward című dalában hallhatta őt először 2007-ben. Az igazi világsikert a Dj Fresh-sel közös Hot Right Now című sláger hozta meg számára. R.I.P. dalával, majd Ora című albumával a toplisták élére küzdötte fel magát. A sokoldalú hírességet éneklésen kívül láthattunk még a brit Voice-ban és X-Faktorban mentorként, valamint foglalkozik még színészettel is, legutoljára A szabadság ötven árnyalatában kapott szerepet.

Rita Ora a tegnapi nap folyamán jelentette be közösségi oldalán, hogy az idei Július 9.-15. között megrendezésre kerülő EFOTT fesztivál színpadán fog énekelni.

A híres esemény 200 zenei programmal várja a látogatókat. Rita Ora mellett még biztosan számíthatunk a Halott Pénz, Majka, a Margaret Island, Bye Alex és a Slepp, a Tankcsapda, a Supernem, a Road és az AWS fellépésére is!

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

1 thought on “ÚJABB POPDÍVA, RITA ORA ÉRKEZIK AZ IDEI EFOTTRA!

Comments are closed.

EnglishGermanHungarian