tavvizsgazas-pte

Elkezdődött a PTE-n a távvizsgázás, távvizsgáztatás!

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

A koronavírus-járvány magyarországi megjelenése és az azt követő egyetembezárások óta mentek a találgatások, hogy vajon meddig tart majd ez a #maradjotthon állapot. Meddig lehet valóban zárt ajtók, kapuk mögött megélni úgy, hogy közben telnek-múlnak a napok a szorgalmi időszakból a hallgatók hátrányára.

A HÖOK a napokban tette közzé azt a közvéleménykutatási eredményt, melynek kitöltésében több, mint 17.000 hallgató vett részt, s amelyből megállapítható, hogy az egyetemisták csupán 40%-a elégedett a távoktatással. Ebből arra merek következtetni, hogy a mai napon elkezdődött távvizsgázás sem lesz mindenkinek a szíve csücske.

A Pécsi Tudományegyetem 10 karán indult el a vizsgaidőszak. Az elmúlt hetekben csupán az egyéni vizsgarenddel rendelkező hallgatók vehettek részt ilyen online vizsgán, így ők úgymond már átestek a tűzkeresztségen. Eddig semmiféle negatív vélemény nem érkezett vissza hozzánk, de természetesen figyelemmel fogjuk kísérni ezt az időszakot mi is, hiszen kíváncsiak vagyunk mennyire sikerül jól teljesíteni a körülmények ellenére.

A Pécsi Tudományegyetem Mentorklubja, így a kari mentorklub-hálózatok továbbra is állnak a hallgatók segítségére. Ha elakadnátok keressétek a kari mentorokat!

Szerkesztőnk Burka Eszter pedig az alábbi cikkekben foglalta össze a tanulási tippjeit kattintsatok ide:
1. rész

2.rész

Eredményes felkészülést és sikeres vizsgákat kívánunk minden hallgatónak!

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
EnglishGermanHungarian