MEGJELENT a PTE szakácskönyve! 50 étel a nagyvilágból

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

50 különböző nemzet ételeit bemutató szakácskönyvet jelentetett meg a Pécsi Tudományegyetem, melyhez a recepteket a PTE hallgatói küldték be.

A szakácskönyvben Algériától, Vietnámon át, Mexikóig rengeteg nemzet ételei megtalálhatóak!

Forrás: pte.hu

A könyv 4500 Ft-os bevezető áron kapható a Nemzetközi Tavasz rendezvénysorozat ideje alatt (2019. június 30-ig) az alábbi értékesítési pontokon (a listát folyamatosan bővítjük):

  • ÁOK HÖK (Általános és Orvostudományi Egyetem Campus, Pécs, Szigeti út 12.)
  • PTE Borászat (Pécs, Pázmány Péter u. 4.)

„Minden jel arra mutat, hogy ez a könyv egy szakácskönyv. Egy nemzetközi szakácskönyv. Ötven étel és a hozzá való borok. Ha ennyi lenne az is elég lenne a szakácskönyvbe. De ez a könyv nemcsak egy recepteskönyv. Az ételeken és a rövid történeteken keresztül megismerkedhetünk a Pécsi Tudományegyetem néhány ifjú hallgatójával, a skót felföldtől belső Afrikáig és a Karib-tengerig. Velük járjuk a Pécsre vezető utat. Ismerőseink lesznek, szinte koccinthatunk a diákokkal. Különös fűszerek és alapanyagok, népszokások, méregerős paprikák, keleti titkok, háborúk és családi ünnepségek várnak az olvasóra, ha belelapoz ebbe a nem mindennapi kalandos könyvbe.” – Könyvajánló a Pécsi Borozó Gasztronómiai és Bormagazinból

Forrás: pte.hu

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
EnglishGermanHungarian