koronavirus_pte_golyatabor

Koronavírus teszteket végeztek a PTE Gólyatáboraiban!

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

CIKKÜNK FRISSÜL!

A Pécsi Tudományegyetem (Természettudományi Karának) sikondai gólyatáborában két koronavírusos teszt is pozitív lett! – írta meg az ATV híradója a mai napon.

Az ATV Híradója úgy értesült, hogy a sikondai gólyatábort délelőtt bezárták, az érintettek vizsgálatát a pécsi klinikán külön a koronavírusos betegek ellátására létrehozott osztályon végezték.

A táborban körülbelül 200-an voltak, őket buszokkal szállították el Sikondáról. – írta az ATV.

A Pécsi Tudományegyetem eddig megtartott gólyatáboraiban (3) is rendkívüli intézkedésekkel tették biztonságossá az elsőéves hallgatók számára a beilleszkedést segítő, játékos vetélkedőkkel meghirdetett táborokat.

Az Egyetemisták Magazinja úgy tudja, hogy az új koronavírus járvány miatt a PTE szigorú és kötelezően betartandó intézkedéseket hozott a táborok megnyitására vonatkozóan.

A tábor területére csak olyan személyek léphettek, akik átestek az érintésmentes testhőmérséklet mérésen, kitöltötték a pretriázs kérdőívet és beleegyeztek a SARS-COV-2 tesztbe a regisztráció napján.

A Pécsi Tudományegyetemen a mai napig három kar gólyatábora zajlott le sikeresen és biztonságosan, a BTK (Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar), MK (Művészeti Kar), MIK (Műszaki és Informatikai Kar). Egy korábbi cikkünk nyomán kiderült, hogy a napokban az alábbi karok gólyatáborai kerültek volna megrendezésre: TTK (Természettudományi Kar) ÁOK-GYTK (Általános Orvostudományi Kar, Gyógyszerésztudományi Kar).

A mai napon indult volna a KPVK szekszárdi tábora, ami már nem került megtartásra. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a többi kar megtarthatja-e a táborát. (ÁJK – Állam- és Jogtudományi Kar, KTK – Közgazdaságtudományi Kar, ETK – Egészségtudományi Kar)

Megkerestük a PTE Média Irodáját is, amint többet tudunk cikkünket frissíteni fogjuk!

 

Kiemelt kép: Illusztráció / PTE ETK HÖK Youtube

(A kiemelt kép forrása, nem az idei évben készült gólyatábori felvételek alapján készült)

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

1 thought on “Koronavírus teszteket végeztek a PTE Gólyatáboraiban!

Comments are closed.

EnglishGermanHungarian