27-orszagos-sajtofesztival-media-iuris

Két kategóriában is dobogós lett a Media Iuris a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon!

A mai napon került megrendezésre Budapesten, a 27. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A járványhelyzetre való tekintettel az eseményt még tavaszról halasztották őszre. A tervezett két napos rendezvényt az új koronavírus járvány miatt végül egynaposra csökkentették.

Az eseményen csak korlátozott számú vendég vehetett részt, de az egésznapos program-kavalkád online is követhető volt a Due facebook oldalán. Öt különböző pódiumon egymással párhuzamosan zajlottak a programok az Akvárium Klubban, többek között a Nagy Diák Tesztek pódiumán a VIVA TV egykori arca: Zola volt a műsorvezető. Már délelőtt tíz órakor elkezdődtek a műsorok, ahol többek között Deutsch Tamás európai képviselő köszöntötte a vendégeket. A programok között megtalálható volt a mai napon a Nagy Diák Agrárteszt döntője a Generali Nagy Diák Kresz-teszt döntője a NETbiztos pályázat eredményhirdetése.

Jelen volt többek között Vincze Lilla, Berkes Olivér, dr. Szabó István a Szent István Egyetem rektorhelyettese, dr. Hatala József a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, Mészáros Attila a Telenor kommunikációs igazgatója, Győrfi Pál az OMSZ szóvivője, Hanga Zoltán a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője, Varga Vivi, Vanek Andor, Nagy Bogi, Lővei Balázs YouTuber, Sápi Márton a Star Network influencer ügynökség és YouTube hálózat értékesítési vezetője, Rábai Balázs az RTL II Híradójának műsorvezetője, Kadarkai Endre riporter és még sokan mások. Szintén a mai napon volt a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetése.

A Media Iuris két kategóriában dobogós helyezést ért el.

Az Év online diákmédiuma kategóriában a Media Iuris, mint a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar online magazinja országos mezőnyben második helyezést ért el, a felsőoktatás kategóriában. A díjat Horváth Zsombor a Media Iuris alapító-elnökhelyettese vehette át.

A pécsi jogi kar Kezedben a választás című 2019-es imázsfilme, melyet 17 magyarországi településen forgattunk, szintén második helyezést ért el az Év diákvideósa kategóriában az országos mezőnyben. A zsűri a videóról úgy nyilatkozott, hogy: „Ilyen vagány promófilmmel nem sok egyetem dicsekedhet!

A díjat Ferenczi Fanni negyedéves joghallgató vehette át, aki a színpadon megköszönte a csapatnak, a forgatókönyvírónak Androvics K. Balázsnak és az vágó-operatőr kollégának, Tóth Gusztávnak a videó létrejöttét.

A díjakat Rácz Zsófia államtitkár adta át hallgatóinknak.

A Media Iuris csapata köszöni a sok munkát mindenkinek, aki az elmúlt másfél évben segédkezett a médium munkálataiban, köszöni a lehetőséget Dr. Fábián Adriánnak a pécsi jogi kar dékánjának, a Pécsi Tudományegyetemnek a bizalmat, Kunné Vecsési Krisztának a pécsi jogi kar marketing-koordinátorának, valamint a médium összes munkatársának a fáradhatatlan munkát, amit nap mint nap az oldal működésébe fektetnek.

likeheartlaughterwowsadangry
Media Iuris

A Media Iuris a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Magazinja. A pécsi jogi kar hallgatói lapja, mely online formában jelenik meg a mediaiuris.hu weboldalon.

likeheartlaughterwowsadangry
0
EnglishGermanHungarian