karacsonyi-ajandekotletek_EGYETEMISTAK_MAGAZINJA

Karácsonyi ajándékötletek

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Már az ajtóban van az ünnep és mindenki egyre görcsösebben kezd gondolkodni, hogy mit is vegyen szeretteinek. Rengeteg ötlet található arra az interneten, hogy kinek mit érdemes vásárolni a felhőtlen öröm érdekében, ám néha ezek sem bizonyulnak elégnek; alábbi cikkemben a még mindig kétségbeesetten nézelődőknek szeretnék néhány tippet adni.

  1. Zoknik minden mennyiségben

Pár éve még fantáziátlannak, már-már „gáznak” számított az ajándékba adott zokni, ám mióta rengetegféle mintájú, színű és anyagú található a piacon, amik közül biztosan találunk legalább egyet, ami passzol a megajándékozandó illető személyiségéhez, ezzel az ötlettel nehéz mellé lőni.

  1. Okostelefon- és számítógép-tartozékok

A legtöbb ember szinte elválaszthatatlan a mobiljától vagy a laptopjától, ezért jó választás lehet a függők számára egy újfajta USB-kábel, egy jó minőségű fülhallgató vagy Bluetooth-hangszóró, esetleg egy laptophűtő beszerzése. Ha pedig pontosan ismered az adott mobil típusát, akár egy új telefontokra is beruházhatsz- az internetes áruházak választékából hosszan válogathatsz.

  1. Könyv a lelke mindennek

Ha egy könyvmoly ajándékán töröd a fejed, a válasz mi sem egyszerűbb: könyv vagy könyvutalvány! Ez utóbbival szinte nem is lehet hibázni, hiszen egy konkrét könyv megvásárlásánál mindig fennállhat a veszély, hogy a másiknak nem fog tetszeni. Vásárolhatsz egy olcsóbb e-book olvasót is, pl. Kindle-t, ami szintén rengeteg olvasnivalóhoz nyújt hozzáférést.karacsonyi-ajandekotletek_EGYETEMISTAK_MAGAZINJA

  1. A filmmániások álma

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki legszívesebben egész nap csak sorozatozna vagy filmezne- az ő számukra a legideálisabb ajándék egy Netflix-előfizetés lehet, vagy egy hasonló internetes szerverre való regisztrálás, ahol a tagok számára a legtöbb tartalom elérhető.

  1. Egy kis kézművesség

Nemhiába mondják, hogy a saját kezűleg készített ajándékok a legértékesebbek: sokkal személyesebbek a beleölt idő és fáradság miatt. A rossz kézügyességgel bíróknak sem kell azonban elszörnyedniük: az interneten rengeteg kreatív aprósághoz találhatunk elkészítési útmutatót, amihez még rajzolni sem kell tudnia az embernek. Ilyen például a „szeretetdoboz”: a lényege, hogy bizonyos számú cetlit (pl. 365: az év minden napjára egy) egy szép dobozba, befőttesüvegbe vagy egyéb tárolóba rakunk, melyekre szép idézeteket, a másikban szeretett tulajdonságokat, közös emlékeket vagy szívünknek kedves dalszövegeket írunk, a másik pedig naponta (vagy hetente) húzhat belőle egyet.

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
EnglishGermanHungarian