Tóth Csenge

Sziasztok!

Tóth Csenge vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának hallgatója. Gazdálkodási és menedzsment (angol nyelven) alapszakon tanulok. Azért választottam ezt a szakot, mert kiváló lehetőségnek tartom arra, hogy napi szinten használjam az angol nyelvet, ezáltal szinten tartva, fejlesztve a tudásomat. Ezenkívül spanyol nyelven is beszélek, mely különösen közel áll a szívemhez, hiszen egy szemesztert, Erasmus+ tanulmányi mobilitáson keresztül, Zaragozában fogok tölteni.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen Balatonfenyvesen élek, ahová legtöbben csak nyaralni járnak. A nyüzsgő pécsi élet után mindig felüdülés hazatérni a nyugodt balatoni atmoszférába. Pécsen kollégistaként élem a mindennapjaimat, mely szerintem a lakhatás legjobb módja, főleg ha valaki erős barátságokat, kapcsolati hálót szeretne kiépíteni. Már az első itt töltött évem után is rengeteg értékes barátsággal, ismerőssel, és annál is több élménnyel gazdagodtam.

A Fonyód Médiánál gyakornoki pozíciót töltöttem be, ahol már belekóstolhattam a média világába. Megtanultam szkriptet készíteni, majd később az alapján megvágni az anyagokat. Riporterként is dolgoztam, vágóképeket készítettem, és híreket is narráltam. Több munkámat is viszont láttam a TV képernyőjén. Ez a tapasztalat ösztönzött arra, hogy jelentkezzek a Media Iuris csapatába.

Vloggerként szeretnék minél több tartalmat megosztani veletek, akár a táncról, mely a legkedvesebb hobbi számomra. A jövőmet is erre alapozom, ugyanis saját tánciskolát szeretnék majd alapítani. Utazni is nagyon szeretek, ezeket az élményeket is szeretném videóvlog formájában publikálni felétek. Tudom, hogy milyen nehéz gólyaként a rátok zúduló papírmunkával, és a rettegett Neptun rendszerrel szemben találnotok magatokat, ezért szívesen készítenék olyan videókat is, ahol részletesen ismertetem a szükséges dokumentumok listáját, hiszen ezekben én is jártas vagyok a kollégiumra, az ösztöndíjakra, és a külföldi tanulmányi mobilitásra való jelentkezéseknek köszönhetően.

Remélem, hogy jelentős segítséget nyújtanak majd számotokra ezek a videók, és hogy szórakoztató tartalmakat is tudok majd nektek készíteni. Kövessetek minket, ne maradjatok le egyikről sem!

likeheartlaughterwowsadangry
0
EnglishGermanHungarian