Sándor Anett

Sándor Anett

Sziasztok!

Sándor Anett vagyok a Media Iuris aktív munkatársa és a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász képzésének másodéves hallgatója. Érettségimet a pécsi Miroslav Krleža horvát kéttannyelvű gimnáziumban szereztem meg. Sokáig nem fogalmazódott meg bennem, hogy a középiskola után, milyen irányba is folytassam a tanulmányaimat. A hol sosem volt nálam kérdés ugyanis a Pécstől mindössze 15 km-re elhelyezkedő Szalántáról származom, így Pécset mindig is a második otthonomnak tekintettem. A Jogi Kar mellett az oktatás jó hírneve, illetve végzett hallgatók tanácsa miatt döntöttem.

Az első évben szerzett tapasztalataim megerősítettek abban, hogy a lehető legjobb döntést hoztam meg amikor PTE ÁJK mellett döntöttem.  Az egyetemnek köszönhetően egy teljesen új oldalát ismerhettem meg a városnak. Az egyetemisták adta pezsgés érződik a városon, kiemelkedően a jogi karon. Számos programlehetőség kínálkozik a hallgatók előtt, melyekre én is szívesen eljárok hallgatótársaimmal.

Az egyetem mellett jut időm a hobbijaimra, szabadidőmben szeretek olvasni, táncolni, bulizni a barátaimmal és egyszerűen a családommal lenni.

A Media Iurisnál szerkesztőként tevékenykedem, és én vagyok a szociális média felületekért felesős vezető. Azért jelentkeztem a csapatunkba, mert szerettem volna belekóstolni a publikálás világába, kipróbálni magam ezen a területen.

A szakmai fejlődésen túl szerettem volna ehhez a remek közösséghez is tartozni.

Fontosnak tartom, hogy a Media Iuris követőivel megismertessük azt, hogy miért is érdemes a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára járni. A kiváló oktatás mellett egy befogadó közösség vár mindenkit.

Kövessetek minket, hogy Ti is megtapasztalhassátok mindezt velünk együtt!

Anett

EnglishGermanHungarian