Gönczi Dorina

Helló Mindenki!

Gönczi Dorina vagyok Pestről. Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Gyógypedagógia Kar hallgatója vagyok. Az egyetemi élet számos lehetőséget kínál fel számomra, így az újságírás világa csak úgy kitárulkozott elém. Hatalmas élmény számomra, hogy a pécsi Egyetemisták Magazinjába szerkeszthetek.

Otthon, Nyíregyházán a hellonyiregyhaza.hu oldalán jelentek meg cikkeim. Nagy örömmel írok verseket és novellákat, amelyek internetes portálokon is elérhetőek. Az újságírás számomra esély az önkifejezésre, a megnyilvánulásra és a szabadság kiteljesedésére. Szeretném megmutatni, hogy bármilyen témában kreatívan megállom a helyem és az én szemszögemből is megismerjétek a világot.

Rajongok az irodalomért, a színházért, már 4 éve színészkedem és szívesen csempészek a cikkeim közé a színházi világból. Fontos számomra az utazás, ha lehetőség adódik, biztos, hogy fogtok hallani külföldi élményeimről.

Reményeim szerint méltó csapattag leszek a magazinban. Várom már, hogy tanulhassak a munkatársaimtól és építhessem a megszerzett tapasztalataimat. Kíváncsian állok az új kihívások és az új ismeretek megszerzése előtt.

EnglishGermanHungarian