Ghilan Sziba

Ghilan Sziba

Sziasztok!

Sziba vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar másodéves joghallgatója. Pécsett élek, itt is végeztem el az egyetem előtti tanulmányaimat. Még általános iskolás voltam, amikor is tudatosult bennem az, hogy a jogi pályát szeretném választani a jövőben. Mindig is érdekelt a jog világa, persze ezt az is befolyásolta, hogy imádtam a történelmet, irodalmat illetve az idegen nyelveket. Pécsiként rengeteg jót hallottam a PTE-ről, az egyetem kiváló színvonaláról, ugyanakkor a fővárosi egyetemek is vonzottak, ám a pécsi jogi kar nyílt napja után nem maradt kétség bennem, és első helyen jelöltem meg az egyetemet ahová jelenleg is járok.

Döntésemet egyáltalán nem bántam meg, mivel már a kezdetektől bebizonyosodott és nem egyszer tapasztaltam azt, hogy a ‘#PTEcsalád’ nem csak egy menő szlogen, hanem a valóság. Az itteni remek közösség, kiváló oktatók, színes programok azóta is napról napra, egyre jobban megszerettetik velem az ittlétet.

A Media Iuris már a kezdetektől fogva felkeltette figyelmemet. Egyedinek és rendkívül hasznosnak tartom, ugyanis szerintem elengedhetetlen az, hogy a hallgatók, leendő egyetemisták illetve bárki egy őszinte képet kaphasson, betekintést nyerhessen a kar ‘falai’

mögé, valamint folyamatos tájékoztatásban részesülhessenek nem csak a pécsi jogi kar életét és eseményeit illetően, hanem magáról a PTE-ről, a pécsi vagy akár országos, sőt nemzetközi történésekről. Így hát nem is volt kérdés, hogy csatlakozni szeretnék a fentebb említett a hallgatói szervezethez.

Magamról esetleg még annyit, hogy szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, illetve imádok utazni, főzni, a barátokkal és családdal lenni, de gyakran járok a gyermekkórházba önkéntesként mesét olvasni illetve a Misina Állatmenhelyre segédkezni. Hiszem, hogy munkásságunkkal,egy kis plusz ‘fényt’ hozhatunk a mindennapjaitokba, az érdekesebbnél érdekesebb és igen informatív cikkeink által! Kövessétek a Media Iurist és bebizonyítjuk Nektek, miért is született meg a #mindenkipécsiakarlenni szlogen.

Sziba

likeheartlaughterwowsadangry
0
EnglishGermanHungarian