Dotto Giulia

Dotto Giulia

Sziasztok!

Giuli vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója.

Kaposvárról jöttem a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnáziumból. Már általános iskolában elhatároztam, hogy ügyvéd szeretnék lenni és azóta tudatosan ebbe az irányba próbáltam haladni. Szerencsés helyzetben voltam, mivel gimnáziumi éveim alatt többször is lehetőségem nyílt betekinteni a jogászok tevékenységébe és ezek a tapasztalatok még jobban megerősítették elhatározásomat.

Azért választottam a PTE-t, mert sok jó véleményt hallottam róla és Kaposvárhoz is közel van. Mindemellett a város pezsgése, hangulata is megfogott és én is szerettem volna ide tartozni. Örülök, hogy Pécs mellett döntöttem és egy ilyen remek társaság tagja lettem. Az egyetem megtanított egy másfajta nézőpont kialakítására és sok hozzám hasonlóan gondolkodó barátot szereztem.

A Media Iuris csoport pedig megmutatta nekem, hogy milyen fontos az egyetem népszerűsítése, valamint, hogy milyen jó egy csapatként dolgozni a közös sikerekért. Remélem Ti is a PTE-t választjátok, és a későbbiekben talán a mi csapatunkat is erősítitek majd.

likeheartlaughterwowsadangry
0
EnglishGermanHungarian