Androvics K. Balázs

Androvics K. Balázs

Sziasztok!

Androvics K. Balázs vagyok a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász képzésének hallgatója a PTE ÁJK HÖT Pr-marketing és sajtókommunikációs referense, a PTE ÁJK Mentoklub mentora a Pécsi és az országos Egyetemisták Magazinjának elnöke és a Media Iuris szerkesztője.
Törzsgyökeres pécsiként számomra soha nem kellett bemutatni a város előnyeit. Több évig éltem Budapesten, így nekem valóban van viszonyítási alapom azt mondani, Pécs a nyugalom, a béke szigete. Számomra ez volt az egyik legfontosabb szempont, amiért hazaköltöztem. A túlpezsdült és olykor már-már személytelenné váló főváros nem azt nyújtotta számomra, amire vágytam. Pécs egy igazán hangulatos, mediterrán helység az ország déli, délnyugati sarkában. Aki esélyt ad Pécsnek, nem fog benne csalódni.
A jog már gyerekkorom óta vonzott, épp úgy, ahogy a média világa. Sikerült az életem folyamán már belekóstolni az utóbbiba, míg az előbbibe még nem. Ezért is választottam a pécsi jogot. Mielőtt döntöttem, körülnéztem. Az adatok, a számok, az érvek, mind a Pécsi Tudományegyetem mellett szóltak. Kiváló oktatók, kiváló oktatás, rengeteg program, családias környezet és egy fantasztikus közösség. Ezek miatt döntöttem szülővárosom mellett. Az előttem álló években szeretnék mindent elsajátítani, hogy később én tudjak segítséget nyújtani másoknak. Erre tettem fel az életem.
Media Iuris Pécs: Számomra ez a feladat egyfajta küldetés is. Szeretném, ha megismerkedne az egész ország Péccsel, a pécsi jogi karral, a Pécsi Tudományegyetem adta lehetőségekkel. Csapatunkkal azon dolgozunk az elkövetkezendőkben, hogy bemutassuk a kedves nézőknek, olvasóknak, hogy mi mindent nyújt ez a „kisváros”, mi mindent nyújt a PTE azoknak, akik egyszer elköteleződnek mellette. A hallgatótársaimat pedig a legjobb tudásunk szerint szeretnénk informálni mindenről, ami körülöttünk történik, itthon és a nagyvilágban.
Köszönjük a sok biztatást és támogatást, mind a Pécsi Tudományegyetemnek, a kari vezetésnek, a kari szerveknek és természetesen a hallgatóknak. Hálásak vagyunk, hogy a #ptecsalád részesei lehetünk. Reméljük, mielőbb bebizonyíthatjuk, hogy rászolgáltunk a bizalomra!
Balázs

EnglishGermanHungarian