felevzaro-kuldottgyules-eszterhazy-1024x576

Félévzáró küldöttgyűlés az Eszterházyn!

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Szerencsére a veszélyhelyzet megszűnésével, a virtuális térből, mi is vissza tudtunk térni a személyes megbeszélésekhez és találkozásokhoz. Ennek okán mindenki nagyon izgatottan várta, félévzáró küldöttgyűlésünkkel együtt járó újbóli találkozásokat is.

Az esemény méltó helyszínéül idén is a Líceum díszterme várta az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat tagjait és a campusok képviselőit. Az örömöt tovább fokozta az első napirendi pontunk, ami a díjazások voltak. Többi évünkhöz hasonlóan idén is átadtuk Nívó díjainkat, két kategóriában is. Átvehették elismeréseiket azon volt HÖK-ös hallgatók, akik tanulmányaik során sokat tettek egyetemünkért a Hallgatói Önkormányzatban, és jogviszonyuk megszűnése után is büszkék vagyunk rájuk.  A második kategóriában pedig azon egyetemi dolgozóknak, a munkáját köszöntük meg, akik a legtöbbet segítették működésünket képviselve a hallgatók érdekeit. A kitüntetésekhez ezúton is gratulálunk!

Ezt követte egy valódi meglepetés, amikor is Zaja Barbara a félév legsikeresebb munkacsoport munkáját is díjazta, ami idén a legnagyobb meglepetésemre a kommunikációs munkacsoportra esett. „ Minden évben szeretném díjazni azok munkáját, akik a legtöbbet tették a félév során. Az idén arra a munkacsoportra esett, akik a virtuális térben is nagyon kitettek magukért, és nekik köszönhetően gördülékenyen ment a kommunikáció, és meg tudtuk könnyíteni a hallgatók életét” – mondta Zaja Barbara, EHÖK elnök a díjak átadása során.  (Kommunikációs referensként innen is köszönöm még egyszer a bizalmat és díjazást.)

kép2_Félévzáró_küldöttgyűlés_az_Esztetházyn

Az örömteli pillanatok után viszont, a leköszönések és búcsúk következtek, hiszen ez a mostani küldöttgyűlésünk volt az utolsó, amin így együtt, a négy campus részt vehetett. Ahogy már korábbi cikkünkben írtuk, augusztus 1-jével a Gyöngyösi campus kiválik, így három helyszínre csökken az Eszterházy Károly Egyetem. Felidéztük a sok szép közös pillanatot, sikeres rendezvényeinket, együttműködésünket, és elköszöntünk gyöngyösi képviselőtársainktól. A búcsú azonban nem örökre szól, hiszen továbbra is szoros együttműködésben dolgozunk majd, egymást segítve bármikor meleg szívvel várjuk őket vissza Egerbe.

Rövid szünet után, a következő napirendi pont a személyügyi változások voltak, hiszen ahogy néhány campusos képviselő esetén, úgy az EHÖK-ben is történtek személyügyi változások, így a már megválasztott tagokról szimpátiaszavazás útján döntöttünk. Tanulmányai befejezése okán leköszönt Sportreferensünk, diplomájához ezúton is gratulálunk. A kollégiumokkal való szorosabb együtt működés érdekében egy új pozíció is született, kollégiumi ügyekért felelős referens néven és még egy új pozícióval gyarapodtunk, ami nem más, mint az Elnöki asszisztens. Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

A szavazások hosszúra nyúltak, hiszen emellett az új delegáltakat is ki kellett nevezni a különböző bizottságokba. Hallgatótársaink érdekeit az egyetem különböző szervezeti egységeiben is képviseljük, többek között a Szociális Ügyek Bizottságában, a Hallgatói Ügyek Bizottságában, a Kreditátviteli Bizottságában, vagy a Kari Tanácsokban.

Majd szó esett a gólyatáborról is és meghallgathattuk a féléves beszámolókat.

Nagyon jó hangulatban telt az idei félévzáró küldöttgyűlésünk is, örülünk, hogy kiszakadva a videóhívások világából már személyesen kerülhetett sor rá. A pihenés nem sok időre szól, hiszen a munka nem áll meg, készülünk következő projektjeinkkel és hasonló lendülettel várjuk a következő szemesztert.

 

Fotó: Balogh Tibor

Mi a véleményed?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
EnglishGermanHungarian