pte_btk_hok_koronavirus_pecsi_egyetemistak_magazinja

A pécsibölcsészek Hallgatói Önkormányzatát is elérte a koronavírus járvány!

Hazánkban is rendkívüli sebességgel terjed az új-koronavírus. Miután a PTE többi kara is találkozott már a megbetegedéssel a gólyatáborokban, vagy az azt követő időszakban, elkerülhetetlen volt, hogy a BTK-n is megjelenjen.

A Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke Glázer Bálint a mai nap folyamán videóüzenetben jelentette be a hírt, miszerint a HÖK egyik tagjának koronavírus tesztje pozitív eredményt mutatott. A fertőzött személy tünetei nem súlyosak, de a vírus terjedésének megelőzése érdekében a HÖK tagjai karanténba vonultak, kivéve Kirizs Nikit, aki korlátozott időben elérhető a jövő hét folyamán is. A Hallgatói Önkormányzat karanténban lévő tagjai online ugyanúgy a hallgatók rendelkezésére állnak!

Mindenki számára nehéz időszak a mostani, de a mi dolgunk, hogy vigyázzunk egymásra. Hordjatok maszkot, mosson mindenki gyakran kezet és segítsünk abban, hogy a vírus ne terjedjen tovább.

Kuglics Sarolta

Sziasztok, Kuglics Sarolta vagyok, szabadidőmben szeretek olvasni, így számíthattok tőlem többek közt könyvajánlókra, valamint az érdeklődési körömbe tartozik a kulturális élet témaköre. Ezen felül gyakorlatilag bármi érdekel, szóval igyekszem minél több témában cikkeket írni.

likeheartlaughterwowsadangry
0
EnglishGermanHungarian