5+1youtuber-aki-segít-formában-maradni-egyetemistak-magazinja

5+1 youtuber, aki segít formában maradni

Most, hogy megint belobbanni látszik a koronavírus félő, hogy megint pandémiás időszakra számíthatunk, így érdemes körül nézni, hogy miket tanultunk az előző időszakból. Én mindenképp azt, hogy a mozgás sokat segít abban, hogy az ember ne csavarodjon be teljesen. Épp ezért szeretnék nektek mutatni 5+1 olyan youtubert, akivel (szerintem) érdemes edzeni, nem csak ez alatt az időszak alatt.  Ugyan a legtöbbjük nő, mégis ajánlom a srácoknak is!

Pamela Reif
5+1youtuber-aki-segít-formában-maradni-pamela-reif-egytemistak-magazinjaPamela egy német youtuber, akinek igazából semmi másról nem szól a csatornája, csak edzésről. Nagyon sok féle edzésvideója van, különböző testrészek megmozgatására bontva is. Az egy másik különlegessége a videóinak, hogy nem ebszél bennük, csak mutatja a feladatokat. Általában egy-egy feladatot fél percig végeztet. Az én személyes kedvenceim amikor összeköti a “táncolást” az edzéssel, számomra ezek kifejezetten élvezetesek. Plusz pont Pamelának, hogy a videóiból hétről-hétre rak össze edzésterveket melyeket az Instagrammján oszt meg.

https://www.youtube.com/channel/UChVRfsT_ASBZk10o0An7Ucg

Chloe Ting

Chloe hasonló stílusban készít videókat mint Pamela, annyi különbséggel, hogy a feladatok elején elmondja, hogy nagyjából miképp is kell csinálni.  Számomra pluszpont, hogy ő hagy időt a feladatok között, nem sokat csak 10 másodpercet, ami pont arra elég, hogy tényleg át tudj helyezkedni egyik pózból a másikba. Ami szerintem a legjobb nála azok a különböző has kihívások, amik hihetetlenül motiválóak, arról nem is beszélve, hogy ő is szuper insta-közösséget hozott létre, így azt is láthatod, hogy mások hogyan fejlődnek.  Arról nem is beszélve, hogy az ő csatornáján nem csak edzős videók lelhetőek fel.

https://www.youtube.com/channel/UCCgLoMYIyP0U56dEhEL1wXQ

 

5+1youtuber-aki-segít-formában-maradni1-egytemistak-magazinjaMadFit

Talán Chloe-hoz áll közelebb, hiszen ő is elmondja a feladatok elején, hogy nagyjából milyen módon kell kivitelezni a feladatokat. Ami nagyon szuper benne, hogy RENGETEG videót tesz fel, tényleg nagyon sokat így bőven lehet válogatni közülük. Gyakran hoz létre olyan típusú tartalmat, hogy egy adott számra készít edzős videót, így kész lejátszási listát lehet ezekből összerakni. Arról nem is beszélve, hogy mióta rátaláltam az Apartment friendly videóira szerintem iszonyat hálásak az alattunk lakók.

https://www.youtube.com/channel/UCpQ34afVgk8cRQBjSJ1xuJQ

 

ATHLEAN-X

Ő kissé kilóg a sorból és nem is feltétlenül csak azért, mert férfi, hanem mert teljesen más típusú videókat csinál. Az viszont teljes mértékben vitathatatlan, hogy nagyon képben van a témával kapcsolatban és aki jobban szeretné beleásni magát az edzésbe, annak mindenképpen ő való. Leginkább azért, mert tényleg MINDENT elmagyaráz, amit csinál.

https://www.youtube.com/c/athleanx/featured

Fraser Wilson

5+1youtuber-aki-segít-formában-maradni-fraser-wilson-egytemistak-magazinjaFraser az elején említett hölgyekhez hasonlóan készíti a videóját, neki is rövidebb felvételei voltak, bár az ő csatornáján is szó szerint szinte minden megtalálható, ami kicsit is kapcsolható az edzéshez, illetve az egészséges életmódhoz. Akit jobban motiválnak a férfiak, azoknak mindenképpen őt ajánlom.

https://www.youtube.com/c/FraserWilsonFit/featured

Plusz egynek pedig egy magyar jógaoktatót szeretnék még bemutatni nektek. Ez pedig a Jóga Életmód csatorna.

Amikor elkezdtem otthon edzeni egy idő után azt éreztem, hogy jó-jó de néha tök jó lenne valamilyen teljesen más mozgással kikapcsolódni, így találtam rá a Jóga Életmód csatornára. Kifejezetten szeretem, hogy öt perces és 45 perces videója is megtalálható, így mindig csak annyit gyakorolok amennyit épp kedvem van. Az is kedvemre való, hogy magyar nyelvű, mivel a jógánál elengedhetetlen, hogy értsük az instrukciókat.

https://www.youtube.com/channel/UCPmZcDI7ByZsjWrcr6tLfuA/featured 

Ők lennének azok, akiket én ajánlok nektek, ha otthoni edzésben gondolkoztok, remélem segítettem.

borítójép: Karolina Grabowska fotója a Pexels oldaláról.

likeheartlaughterwowsadangry
0
EnglishGermanHungarian